هرچند جریاناتی در طول بیش از چهل سال عمر انقلاب تلاش کردند که حس میهن دوستی را در دل مردم ایران ازبین ببرند ولی خوشبختانه موفق نشدند . چون دوست داشتن ایران در خون و رگ و پی هر ایرانی هست . بعضی از افراطیون مذهبی حتی فرمودۀ پیامبر را (حب الوطن من الایمان) منکر شدند. این جاهلان و دشمنان دوست نمای اسلام خیال میکردند  با از بین بردن حس وطن دوستی و طرد کردن عاشقان ایران میتوانند دین دوستی را جایگزین آن کنند . زهی خیال باطل چرا که ایمان بخدا و دوست داشتن وطن دو حس ذاتی و مادر زادی هستند . به هر روی این چنین آغاز کردم تا بکوبم بر دهن دشمنان ایران و مزدوران داخلی آنان که انواع پان» مثل پان ترکیسم و پان کردیسم و پان عربیسم و را در این کشور باستانی و امام زمانی تبلیغ می کنند و جوانان ساده لوح را منحرف و برای زادگاه خودشان و سرزمین مادری شان دشمن می سازند . هدف من از ایجاد این وبلاگ با نام قدیمی آذربایجان (آتورپاتکان) مبارزه فرهنگی با قوم گرایان و هویت طلبان بی هویت و تجزیه طلبان ایران است . و انتظار دارم برادران و خواهران هموطن در سراسر کشور مرا در این وادی تنها نگذارند . انشاالله آیدا سلامی

به نقشه زیبا بایستی سرزمین های از دست رفته ایران در عهدنامه های نفرت انگیز و خائنانه ترکمان چای و گلستان اضافه شوند .

شعر ترکی از شیوا ایرانی

شعری از حسین کریمی مراغه ای

پان ترکیسم و ماهیت ذاتی آن

حس ,پان ,دوست ,دوستی ,هویت ,دشمنان ,در این ,را در ,دوست داشتن ,ایران در ,و پان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طراحی.ساخت واجرای سازهlsf اموزش سرمایه گذاری در بورس فوراور :| باربری رفاه ((از همه جا)) فروش خدمات تلگرام و اینستاگرام با مناسب ترین هزینه دانلود آهنگ جدید سیم کشی ساختمان این راه من بود